Avsluttet med seier i Lerøyserien – Larvik

Avsluttet med seier i Lerøyserien

Larvik Håndballklubbs J18-lag endte på 7. plass etter seier 28-19 over Våg i den siste kampen i sluttspillet søndag formiddag.

– Vi må si oss fornøyd med at vi kom oss til sluttspill og fikk 7. plass. Vi har ikke hatt fullt lag i alle rundene heller, når Guro Ramberg har vært med elitelaget. Byåsen er klar for finale og da vi møtte dem i første runde hengte vi godt med uten henne og tapte kun med fire mål, sier trener Trine Haltvik.

– Vi spiller i 3. divisjon, mens motstanderne våre spiller i 2. divisjon. Det å spille jevne kamper er viktig for utviklingen. For eksempel da vi ledet 18-16 over Aker, men så er det plutselig noe som skjer, og så scorer de fem mål på rad. Det er en øving, så nå blir det viktig for oss å klare kvalifiseringen til 2. divisjon, sier hun.

Larvik fikk tidlig ledelse mot Våg og det ble en klar seier som sikret Larvik-jentene 7. plassen. Det er en kjempefin prestasjon av jentene blant de 63 lagene som var påmeldt på jentesiden av den landsomfattende Lerøyserien, som for første gang ble avviklet med et sluttspill.

– Vi avsluttet med stil, og det var gøy å få en seier. Vi har spilt ganske bra i sluttspillet, har hatt mange gode førsteomganger og klart å holde oss godt gjennom sluttspillet. Vi viser at vi har noe her å gjøre, sier Sofie Løwe etter at 7. plassen var sikret.

Foto: Svein André Svendsen