Pressemelding fra Larvik HK – Larvik

Pressemelding fra Larvik HK

Per 1. mai 2019, er spillerne i A-lagstroppen til Larvik Håndballklubb fristilt på bakgrunn av klubbens tidligere omtalte økonomiske situasjon, og ikke tilgjengelig for spill i de kommende sluttspillkampene mot Vipers.

Klubben har forespurt spillerne om å delta i de resterende kampene, men må akseptere at de ønsker å forholde seg til at kontraktene utløper 30. april. Det er selvsagt en lei situasjon klubben har havnet i, men på bakgrunn av klubbens økonomiske problemer, var det helt nødvendig å begrense kontraktenes varighet.

Troppen mot Vipers vil derfor bestå av spillere fra det nyopprykkede 2. divisjonslaget hos Larvik Håndballklubbs samarbeidsklubb Larvik Turn & IF, samt rekruttlaget. Det er flere av disse spillerne som har vært involvert for A-laget gjennom sesongen.

Det er en stor oppgave som venter mot seriemester Vipers, men vi tror at trenerteamet Lene Rantala og Are Ruud vil bistå og lede laget på en flott måte fra sidelinjen.

Første oppgjør i semifinalen er onsdag 1. mai i Kristiansand, mens Larviks hjemmekamp spilles fredag 3. mai kl. 18.00 i Boligmappa Arena Larvik. Da håper vi at så mange som mulig møter opp for å følge utelukkende lokale talenter, for å sørge for god støtte i det som kan være sesongens siste hjemmekamp.

Larvik, 29. april 2019