Åtte debutanter mot Vipers – Larvik

Åtte debutanter mot Vipers

Ni av spillerne som var med på Larviks 18-årslag i sluttspillet i Lerøyserien for noen uker siden spilte mot Vipers i den første semifinalen i sluttspillet. Vipers vant 39-9.

Guro Rundbråten og June Andenæs var de eneste A-lagsspillerne som spilte den første semifinalen i sluttspillet mot Vipers. De to har blitt enig med klubben om å spille sluttspillet, etter at oppsigelsestiden gikk ut 30. april.

Dermed ble det rekruttenes tur. 15 spillere sto på kamprapporten for Larvik. Fem av juniorene har debutert for A-laget i løpet av sesongen, Guro Ramberg, Sofie Løwe, Victoria Solli Berg, Thina Øyesvold og Julianne Bjørnøe. De står med til sammen 56 kamper for seniorlaget, selv om mye av tiden har vært på benken.

For de resterende åtte var det debut for Larvik: Monica Ingri, Mathilde Knutsen, Emma Wold, Ingrid Bakkerud, Hanna Sporsheim, Martine Hvaara, Linda Sløgedal og Elisabeth Ellefsen.

Sofie Løwe var ikke snauere enn at hun sendte Larvik i ledelsen mot Vipers, som skal spille Final 4 neste helg. Utover i kampen kom det Larvik-scoringer mer sporadisk. Før pause kun tre, men det dobbelte etter pause. Sofie Løwe ble kåret til Larviks beste spiller i oppgjøret.

De tre Larvik-målvaktene fordelte spilletiden jevnt mellom seg og sto ti minutter hver i begge omgangene.

Vipers–Larvik 39-9 (20-3). Semifinale i sluttspillet, 1. kamp.
Målscorere for Larvik: Sofie Løwe 3 (1), June Andenæs 2, Guro Ramberg 2, Ingrid Bakkerud 1, Thina Øyesvold 1.

Fredag 3. mai kl. 18.00 spilles returoppgjøret i Boligmappa Arena Larvik.