Berglie fortsetter – Larvik

Berglie fortsetter

Tonje Roth Berglie tar fatt på sin tredje sesong i Larvik Håndballklubb, der hun hittil har spilt 62 kamper og scoret 129 mål.

08.05.2019

Skader har satt henne utenfor banen siden november, men det går sakte fremover og forhåpentlig skal hun være klar igjen til sesongstart.

– Målet er å være klar til sesongstart, men jeg er også innstilt på at det kan ta litt lenger tid. Det er vanskelig å si, for det er ikke like forutsigbart med bruskskader, sier hun til larvikhk.no.

Ved siden av håndballen jobber hun som psykolog. På banen blir det et helt nytt lag hun kommer tilbake til etter skaden.

– Jeg håper og tror at det blir veldig spennende. Jeg synes det er litt trist at det ikke ble som det skulle, at jeg kunne komme tilbake og spille med de som hadde vært her i to sesonger. Det er kjipt, men samtidig er det veldig spennende det de har fått til nå. Det er mange flinke folk som har kommet inn, brettet opp ermene og gjort en skikkelig god jobb. Det er mye fint engasjement, og spennende ting som skjer, så jeg gleder meg veldig til å bli med på det, sier Larvik-jenta.

Hun har veldig tro på prosjektet, og er spent på hvilken rolle hun får i klubben.

– Det kommer an på hvilke spillere som kommer. Det blir spennende å se, sier hun.

Anja Hammerseng-Edin (t.v.), Jonas Borvik Knutsen, Tonje Roth Berglie og Marion Wold.