Lena Løwe er tilbake – Larvik

Lena Løwe er tilbake

Lena Løwe er tilbake i Larvik HK. Bakspilleren har vært borte i to sesonger og har nå skrevet ettårskontrakt med klubben.

10.05.2019

Hun spilte to sesonger som «lærling» i Larvik til 2017. 22-åringen spilte 37 kamper (7 mål) for klubben før ferden gikk til Levanger i 1. divisjon. Der var hun klubbens toppscorer med 103 mål på 22 kamper, men det ble nedrykk.

Kvelde-jenta spilte litt hos Gjerpen i starten av sesongen vi snart har lagt bak oss, men der fungerte det ikke som hun hadde tenkt. Dermed har hun stort sett brukt tiden på trening det siste året, samtidig som hun har trent med Larvik Turns herrelag.

– Jeg tok kontakt med Marius Sørlie, som var treneren min da jeg spilte J14–J16. De tok meg imot med åpne armer, så jeg har fått matchet meg et par ganger i uka med dem og holdt skuddarmen i gang. Det har vært som å spille treningskamper.

Nå kan det bli mer spilletid for bakspilleren, som jobber på Stamina på Langestrand. Da hun var i Levanger studerte hun idrettsvitenskap på årsstudium og ble personlig trener og gymlærer.

– Det var kjempegreit for meg etter å ha gått idrettslinja. Det var deilig å ha litt avkobling med skole, men også motsatt. Det passet meg veldig bra, sier hun til larvikhk.no.

På jobben er hun både instruktør, personlig trener og sitter i resepsjonen. Der kommer hun til å fortsette med mens hun spiller i Larvik.

– Jeg klør i fingrene etter å begynne igjen. Få på klister og kaste litt ball igjen, sier hun.