Alma blir med videre! – Larvik

Alma blir med videre!

Alma Hasanić Grizović har signert for de to neste sesongene. Ved siden av håndballen skal hun jobbe i administrasjonen.

12.05.2019

Når hun ikke spiller, trener eller sitter på kontoret til Larvik, studerer hun og tar seg av de to guttene sine.

– Jeg hadde egentlig tenkt å gi meg etter fødsel nummer to, men det er så gøy og jeg elsker denne idretten. Så lenge det lar seg gjøre med familien, har jeg lyst til å holde på så lenge viljen og motivasjonen er der, sier Alma.

Målet hennes er å stå i mål for Montenegro i VM 2019 og OL 2020.

– Det er viktig at jeg får det til å fungere i forhold til barna mine, men jeg har veldig lyst til å få opplevd litt til.

Å være med å bygge opp et nytt lag i Larvik er noe hun gleder seg til.

– Jeg er en type som kan være med å bygge opp noe. Jeg var med Glassverket da de rykket opp fra 1. divisjon til eliteserien i 2012 og det var kjempegøy å være med på å bygge opp noe fra bunnen, sier Alma.

Larviks sportslige leder Jonas Borvik Knutsen er veldig fornøyd med å skrive kontrakt med målvakten, som runder 30 år mandag.

– For klubbens del var det ekstremt viktig å få på plass en rutinert målvakt som kommer til å danne en del av stammen i troppen neste sesong. Det handler også litt om kontinuitet. Alma har vært i klubben tidligere og er veldig flink med mennesker rundt seg og backe opp unge spillere, det blir veldig viktig for oss videre. En Alma i form er en meget god eliteseriekeeper. Vi skal legge til rette for at hun skal ha en god følelse, sier han.

– Hun får også jobb som administrasjonsleder i Larvik Håndballklubb, der hun skal bruke halvparten av tiden sin i klubben. Det er vi veldig glad for at hun tar på seg. Hun er en veldig positiv person, så vi er glad for at hun tar på seg det, sier Knutsen.

– Jeg synes det er bra å komme litt i gang med arbeidsmarkedet, men jeg studerer også juss ved siden av. Jeg er et ordensmenneske og har lyst til å bidra med en jobb jeg føler jeg kan få utbytte av. Det blir bare positivt, mener Alma.

Hun kom tilbake til Larvik i slutten januar, etter halvannen sesong i Storhamar. Alma spilte fire sesonger i Larvik fra 2013 til 2017 og fikk i løpet av 151 kamper for klubben med seg fire seriegull, tre NM-gull og fire sluttspilltitler. I løpet av halvannen sesong i Storhamar ble det bronse i eliteserien og sølv i NM. Det ble kun 18 kamper i Storhamar, fordi hun fikk hun sitt andre barn i løpet av årene på Hamar.

Den 176 cm høye keeperen fra Drammen har blitt rutinert etter 14 sesonger på toppnivå. Til høsten starter hun på sin sjette sesong i Larvik Håndballklubb.