Pressemelding fra Larvik HK – Larvik

Pressemelding fra Larvik HK

Larvik Håndballklubb kan i dag meddele at klubben ikke har fått Elitelisens for sesongen 2019/2020

14.05.2019

Larvik Håndballklubb kan opplyse om at Elitelisensnemnda i Norges Håndballforbund har vurdert klubbens kravoppfyllelse i henhold til Eliteseriereglementet som ikke oppfylt pr 31.12.2018, og blir derfor flyttet ned en divisjon i forhold til den divisjonen klubben er sportslig kvalifisert for.

Larvik Håndballklubb tar vedtaket til orientering og ønsker ikke å kommentere vedtakets innhold ytterligere.

– Vi har hele tiden visst at dette kunne bli en avgjørelse, og det er noe vi har vært forberedt på. Vi vil nå bruke all vår energi på å forberede oss og på ett år i 1. divisjon, og klargjøre laget for opprykk og derfor tar vi avgjørelsen med fatning, sier Marion Eriksen Wold, styreleder i Larvik Håndballklubb.

Larvik Håndballklubb ser fremover og vi har allerede startet en snuoperasjon for å skape bærekraft i alle ledd, og hvor vi alle jobber som et team sammen med alle våre støttespillere herunder frivillige, sponsorer og publikum. Vi skal skape en klubbkultur hvor vi har fokus på mestring, utvikling og kultur.

Vi er allerede godt i gang med å etablere nye Larvik Håndballklubb, og vi gleder oss til å starte på nytt med nye spillere, trenerteam, samarbeidspartnere og alle våre frivillige. Vi tenger dere alle sammen og ser frem til neste sesong.

For ytterligere kommentarer, kontakt styreleder Marion Eriksen Wold på tlf. 91880883.