Scoringsglad bakspiller – Larvik

Scoringsglad bakspiller

Anette Sundfær fullfører et hat trick av spillere fra Pors til Larvik. Bakspilleren har vært i scoringstoppen i begge sine tidligere sine klubber.

23.05.2019

Hun er opprinnelig fra Bodø og spilte fire sesonger i Junkeren før hun skiftet til Pors de to foregående sesongene.

Bakspilleren er vant til å score mange mål og har vært toppscorer for begge klubber. Hun har 454 mål på 97 kamper i 2. divisjon de siste fem sesongene.

– Jeg liker å finte meg gjennom, forteller Anette Sundfær. Hun heter Johnsen til etternavn, men bruker kun mellomnavnet til daglig.

Hun er høyrehendt, men har likevel stort sett spilt på høyresiden. I siste halvdel av sesongen ble det imidlertid ledig på venstresiden, så hun avsluttet der i Pors.

– Der var på høyresiden det var plass til meg da jeg kom opp på A-laget i Junkeren og det samme var situasjonen i Pors, sier hun.

Nå gleder hun seg til å være med å bygge opp Larvik igjen.

– Det blir spennende. Jeg har trua på at vi skal klare å bygge opp klubben igjen og det er stort å kunne være med på det. Det er et godt apparat rundt klubben, med mange frivillige og trenerapparatet. Det er veldig positivt, synes Bodø-jenta – som fylte 22 onsdag.

1. divisjon blir et steg opp etter seks sesonger i 2. divisjon.

– Det blir en ny utfordring og det har jeg ønsket meg.

Hun har skrevet ettårskontrakt med klubben og er i samme vennegjeng som tvillingene Thea Bakås og Vilde Bakås, som nylig også signerte for Larvik. Ved siden av håndballen studerer og jobber hun.

– Jeg skal begynne på tredje året på økonomi i Bø, så jeg har nok å holde på med.