Fartsglad playmaker – Larvik

Fartsglad playmaker

Trine Bronsta (25) trer på seg den hvite Larvik-drakta de to kommende sesongene. Hun har spilt de siste sju sesongene i eliteserien.

25.05.2019

Playmakeren fra Drammen blir Larviks nye nummer 19 og forteller at hun liker å ha fart i spillet og er veldig glad i å spille opp andre, inn til linja eller ut til kant.

Hun beskriver seg selv som et håndballhode, og ser mye håndball. Nå gleder hun seg til å bli en del av Larvik Håndballklubbs nysatsing.

– Det er veldig spennende, jeg synes prosjektet de har på gang er veldig kult og har lyst til å være en del av det og bidra med det jeg kan, sier hun til larvikhk.no.

Hun har erfaring fra Champions League med Glassverket, der hun var i åtte sesonger. Hun var med på opprykket og gjennom hele eventyret i eliteserien. Hun fikk med sølv og bronse i eliteserien, sølv i NM og to sølv i sluttspillet før klubben rykket ned. Nedrykk ble det også med Skrim denne sesongen.

Selv om det blir mange nye spillere i klubben kommende sesong er det flere av spillerne som også møter spillere de er venninner med fra før. Trine har spilt fem sesonger med Tiril Merg og to sesonger med Alma Hasanić Grizović i Glassverket.

– Det er kjempepositivt for meg at både Tiril og Alma er her. De er veldig gode venninner begge to, og det skaper litt trygghet, sier hun.

Utenfor håndballbanen er hun daglig leder i idrettsfritidsordingen i Glassverket, som har 110 barn.

– Jeg må bruke mye tid på kontoret, men prøver så mye jeg kan å være sammen med barna. Det er den morsomste delen av jobben.