Godtar beslutningen – Larvik

Godtar beslutningen

Larvik Håndballklubb godtar elitelisensnemndas beslutning, som betyr at klubben skal spille i 1. divisjon kommende sesong.

28.05.2019

Larvik HK fikk ikke elitelisens og ble flyttet ned til 1. divisjon kommende sesong. Klubben hadde 14 dager på seg til å be om ny behandling av søknaden, men velger å godta beslutningen og se fremover.

– Nå skal vi ha fokus på å bygge klubb og bygge mennesker. Vi har fått et trenerapparat på plass og skal fortsette prosessen med å signere spillere for å bygge et slagkraftig lag. Både sponsorer og spillere har vært klar over at dette kunne bli situasjonen, sier styreleder Marion Eriksen Wold.

– Vi vil prioritere alle våre ressurser til å klargjøre klubben for sesongen vi står foran, og ruste oss best mulig for å levere godt både sportslig, organisatorisk og økonomisk, sier Wold.