Begynner på hjemmebane – Larvik

Begynner på hjemmebane

Terminlisten for 1. divisjon er klar. Larvik Håndballklubb begynner med hjemmekamp søndag 8. september mot Volda.

12.06.2019

Haslum og Rælingen kaster i gang seriespillet fire dager før. Alle lagene har vært gjennom første serierunde den helgen. 12 seriekamper skal spilles før nyttår. I tillegg kommer NM-kampene.

Les mer om lagene Larvik skal møte

For Larvik-publikummet som kun har sett laget i eliteserien blir det uvant med kamper i desember. Kun én av disse spilles hjemme, den første av de tre desember-kampene spilles mot Flint 8. desember. Deretter avsluttes kalenderåret med to bortekamper, den siste mot Volda – som også var første motstander.

I 2020 fortsetter det i samme rekkefølge med motstandere som i første halvdel. Da spilles de ti siste kampene i serien. Første hjemmekamp over nyttår er hjemme mot Ålgård søndag 5. januar. Den siste seriekampen spilles også hjemme, 22. mars mot Førde.

Se hele terminlista