Kan møte regjerende mester – Larvik

Kan møte regjerende mester

Vinner Larvik oppgjøret mot vinneren av Bamble og Hokksund, kommer Vipers til Larvik i 3. runde i NM.

20.06.2019

NM-oppsettet for de tre første rundene er klart. Larvik spiller borte i 2. runde mot vinneren av kampen mellom 3. divisjonsklubben Bamble (som Larvik Turn slo ut i kvalifiseringen til 2. divisjon i vår) og 2. divisjonslaget Hokksund, som endte på 8. plass i sin avdeling forrige sesong.

Verken Bamble eller Hokksund har tidligere vært motstander i NM for Larvik. Kampen skal spilles innen onsdag 28. august. Se hele NM-oppsettet her

Vinneren av 2. rundekampen får hjemmekamp mot Vipers i 3. runde. Sørlendingene har vunnet NM de to siste sesongene, etter at Larvik hadde vunnet de ni foregående. Klubbene møtes ikke i serien i år, men kan altså gjøre det i NM. Det vil i så fall bli for fjerde gang i NM-sammenheng. Kampen skal spilles innen 11. september.

Larvik Turn er også påmeldt i NM. De starter borte mot Notodden i 1. runde. Vinneren får hjemmekamp mot Fjellhammer i 2. runde. Vinneren av den kampen spiller borte mot Harstad i 3. runde.

Larvik Håndballklubb serieåpner i 1. divisjon søndag 8. september, hjemme mot Volda.