Vil utvikle seg i Larvik – Larvik

Vil utvikle seg i Larvik

Helene Voss Sanner velger å utvikle seg i Larvik Håndballklubb de to neste sesongene.

21.06.2019

Hun kommer fra Gjerpen, der hun spilte forrige sesong etter to sesonger i Bamble.

– Det er ganske mange linjespillere i Gjerpen og det hadde kanskje ikke blitt så mye spill i eliteserien. Jeg synes det var bedre å få litt mer spilletid i Larvik, bli trygg og utvikle meg her. Jeg er ikke så høy, men jeg er flink til å bevege meg og løper en del, sier hun til larvikhk.no.

19-åringen liker godt å trene. Hun forteller at de hadde ganske bra treningsmiljø i Bamble, som hun har tatt med seg videre. Treneren hennes i 3. divisjonslaget Bamble het Trine Haltvik, som nå trener Larviks rekruttlag i 2. divisjon.

Larvik-trener Lars Wallin Andresen er imponert etter at Sanner har trent med klubben i juni.

– Hun er en smart og ekstremt bevegelig linjespiller som er taktisk dyktig og moden for alderen på banen. Hun er også en spennende spiller å benytte i utgruppert forsvar, og er som mange andre på laget veldig glad i tempo. Hun kommer til å sette mange kontringsmål. Hun er en dedikert og bra type som har glidd godt inn i gruppa, sier han.

Den høyrehendte Stathelle-jenta var ferdig med videregående skole i år og skal jobbe ved siden av spill i Larvik.