Slik blir sesongoppkjøringen – Larvik

Slik blir sesongoppkjøringen

Denne uka har sesongoppkjøringen startet i Larvik Håndballklubb. Allerede til uka drar laget til Danmark og spiller sine første oppkjøringskamper.

25.07.2019

Onsdag 31. juli kl. 18.00 kommer den første kampen for den nykomponerte troppen, mot danske Ringkøbing. De endte sist i den danske eliteserien forrige sesong. Kampen spilles i Danmark som en del av turneringen Generation Handball, som foregår i Viborg neste uke. Flere andre norske klubber deltar.

Fredag 2. august kl. 16.00 spilles den andre kampen. Det er mot det svenske elitelaget Kungälv.

Lørdag 3. august kl. 12.00 er det danske 1. divisjonslaget Bjerringbro som er motstander. Det er klubben Larvik-trener Lars Wallin Andresen var i trenerteamet for tidligere.

Etter laget kommer tilbake fra Danmark prøver man å få til ytterligere en kamp eller to før Thon Cup i Follo.

Fredag 16. august starter Thon Cup i Follo, der det blir fire kamper i Langhushallen i løpet av helgen. Kampoppsettet er foreløpig ikke klart.

Onsdag 28. august er det 2. runde i NM, der Larvik skal spille borte mot vinneren av Bamble og Hokksund (møtes 14. august).

Søndag 8. september kl. 14.00 er det seriestart i Arena Larvik mot Volda.

Onsdag 11. september kan det bli ny cupkamp. Vinneren av møtet mellom Bamble/Hokksund og Larvik får hjemmekamp mot Vipers i 3. runde.