Knepen seier i første kamp – Larvik

Knepen seier i første kamp

Onsdag kveld var første kamp i Larvik-drakt for mange av jentene, så vi kunne se det var mange spente jenter. Hvor står vi? Hvor langt har vi kommet i treningen? Trener Lars Wallin Andresen oppsummerer første oppkjøringskamp.

31.07.2019

Larvik Håndballklubb deltar i turneringen Handball Generation i Viborg denne uka. Her er treneres inntrykk fra den aller første kampen med det nye laget:

Ringkøbing, som satser på direkte opprykk fra 1. divisjon til elite, sto på motsatt banehalvdel. Victoria bakerst i mål, Guro og Julianne på hver sin kant, Mie inne på strek, mens Elinore, Trine og Tiril bekledde bakspillerplassene.

Trine Bronsta med sitt første mål i Larvik-drakt sendte Larvik i ledelsen 1-0. Kampen vekslet veldig frem og tilbake i 1. omgang. Ringkøbing var oppe i 12-8-ledelse, men vi snudde det og var oppe på 13-13 kort tid før pause. Men Ringkøbing scoret siste målet rett før dommerne blåste av til pause. Danskene ledet 14-13.

Etter en god pausesnakk kom vi ut i 2. omgang med mye høyere intensitet i forsvaret. Ringkøbing kom seg ikke forbi, og hvis de klarte det, stod Victoria i veien. Vi var oppe i 20-16-ledelse etter 14 minutter av 2. omgang. Så hadde vi en dårlig periode på 10 min og var bak med to mål. Men i sluttperioden snudde vi det og vant 25-24.

Målet før kampen var å slippe inn maks 24 og score 25 mål, så vi traff 100% på målsetningen vår der! Mye var bra, spesielt forsvar i perioder. Mens vi ser at vi har mye å hente fremover i banen.

Victoria var meget solid i kampen. Elinore viste seg frem vegger veier, spesielt i 2. omgang. Trine Bronsta gjorde en god debut, det samme med Tiril Merg. Mens Monica Ingri briljerte på den gærne kanten med tre mål fra høyresiden.

Det viktigste er at vi er i gang og vi i trenerteamet er meget fornøyde. Dette kommer til å bli bra!