Flott spill mot Bjerringbro – Larvik

Flott spill mot Bjerringbro

Larvik vant 26-23 (14-9) over Bjerringbro i den siste kampen under treningsuka i Danmark.

03.08.2019

Bjerringbro spiller i dansk 1. divisjon og spilte kvalifisering om opprykk til elite i vår. Larvik-trener Lars Wallin Andresen var i trenerapparatet i klubben i fire år.

– I dag skulle vi prøve å ikke ha det høyeste tempoet, men sette avtalene bedre i ankomst og etablert angrep. De første 25 minuttene var helt strålende, vi sto veldig godt i forsvar og spilte artig håndball, sier en fornøyd Larvik-trener til larvikhk.no.

Han forteller at laget tok en prat etter kampen i går om oppgaver i forsvaret, som de fikk justert.

– Vi slapp inn kun ni mål til pause. Det er jo der vi bør ligge. Vi var solide i ankomstspillet. Elinore, Tiril og Trine hadde fine bevegelser i løpene og samspillet satt bedre. Dette var klart den beste omgangen vi spilte denne uka, sier han.

– Andre omgang svinger, der sliter vi mer i forsvar, men alt i alt var dette veldig oppløftene. Det var mye bra, jentene viser glede og jeg brukte timeoutene til å gi dem ros, sier Andresen.

Spillerne var supertente og fikk vist seg frem for supporterne som heiet fra tribunen, dessuten smakte det godt for Larvik-treneren å vinne over gamleklubben.

– Lena Løwe hadde en veldig god 2. omgang. Hun hadde fått noen oppgaver som hun løste veldig bra. Tiril Merg gjorde en god kamp og Guro Ramberg og Alma Hasanić Grizović får periodevis godkjent. Vi var også flinke til å spille opp linjespillerne. Totalt sett er jeg veldig godt fornøyd, sier han.