Møter Kina og Volda i Ski – Larvik

Møter Kina og Volda i Ski

Motstanderne i Follo Cup til helgen er klare. I tillegg har Larvik avtalt to nye treningskamper den siste uka før seriestart.

13.08.2019

Fredag 16. august kl. 19.30 starter Follo Cup med Kina som motstander i Ski Alliansehall 1.

– Det er et annerledes lag å møte i forhold til spillestil. De bruker både 3:3 og 6:0 i forsvar og ofte sju mot seks i angrep, sier Larvik-trener Lars Wallin Andresen.

Lørdag 17. august kl. 10.20 er Volda motstander i Ski Alliansehall 2. Det er samme lag Larvik skal møte i serieåpningen. Laget endte på 4. plass i 1. divisjon forrige sesong, på samme poengsum som Follo, som overtok Larviks plass i eliteserien.

Resultatet etter gruppespillet avgjør når Larvik spiller ytterligere to kamper i turneringen.

Torsdag 22. august kl. 19.00 møter Larvik Pors i Vestsidahallen. Tre Pors-spillere har gått til Larvik denne sesongen. Anette Sundfær og tvillingene Thea Bakås og Vilde Bakås kom fra Porgrunn-klubben til Larvik foran denne sesongen.

Tirsdag 27. august kl. 18.30 er igjen Kina motstander, denne gang i Skienshallen.

Onsdag 28. august er det 2. runde i NM, der Larvik skal spille borte mot vinneren av Bamble og Hokksund (møtes 14. august). Kamptidspunkt er ikke fastsatt.

Søndag 8. september kl. 14.00 er det seriestart i Arena Larvik mot Volda.

Onsdag 11. september kan det bli ny cupkamp. Vinneren av møtet mellom Bamble/Hokksund og Larvik får hjemmekamp mot Vipers i 3. runde.