Tapte i sluttsekundene mot Kina – Larvik

Tapte i sluttsekundene mot Kina

Larvik innledet Follo cup med knepent tap 17-18 for Kina. Det avgjørende målet kom rett før sluttsignalet.

16.08.2019

– Jeg er kjempefornøyd med at vi slipper inn kun 18 mål mot Kina. I dag hadde vi fokus på forsvarsspill og det fungerte kjempefint. Jeg vil skryte av jentene for forsvarsjobbingen, vi står enormt bra bakover og samholdet er veldig bra, sier Larvik-trener Lars Wallin Andresen til larvikhk.no.

– Mot deres 3:3-forsvar slet vi. Det har vi ikke trent på. Vi løste det fint i 1. omgang, men etter pause ble det bevegelse på tvers og da ble vi låst av. Vi skal møte Kina igjen om halvannen uke, da skal vi være bedre på det, sier han.

Kina–Larvik 18-17 (11-12). Follo cup.
Neste kamp lørdag formiddag kl. 10.20 mot Volda.

Dette er Larviks kamper før seriestart