Tapte for Volda – som de møter i serieåpningen – Larvik

Tapte for Volda – som de møter i serieåpningen

I kampen mot Volda, som er identisk med serieåpningen, lå fokuset på angrepsspillet. Volda vant 22-19 i den andre kampen i Follo cup.

17.08.2019

– Vi ville se hva som fungerte av det lille vi har trent på av angrepsformasjoner. Jeg synes jeg fikk de svarene jeg håpet på i forhold til bevegelser, selv om vi ikke scoret så mange mål, sier Larvik-trener Lars Wallin Andresen.

Han skulle ønske spillerne var enda litt tøffere på mål, slik at de hadde kommet til enda flere sjanser.

– Periodevis var det veldig bra forsvar, men også perioder det ikke var så bra. Vi sto med en konstellasjon som aldri har stått sammen og vi merket at vi manglet Mie Sando som treer i midten, det hadde mye å si, sier han.

Anette Sundfær var veldig god igjen og skapte mye for Trine Bronsta og senere Ida Petersen, da hun kom inn.

– Med tanke på at dette var et av topplagene forrige sesong, er jeg ikke bekymret over at vi tapte med tre mål for dem. Jeg har trua på at vi skal vinne 8. september. Det er et lag vi ikke kan gjøre feil mot, de straffer oss hardt og er gode til å løpe kontra. Har vi disiplin i spillet vårt, så skal det gå bra, sier Andresen.

Dette er Larviks kamper før seriestart

Volda–Larvik 22-19 (11-8). Follo cup.
Larvik spiller igjen kl. 18.10 mot svenske Hellton fra Karlstad.
Siste kamp i turneringen søndag kl. 10.20 mot danske Ringsted.

Kamper og resultater i Follo Cup