Avsluttet med seier – Larvik

Avsluttet med seier

Larvik avsluttet Follo cup med seier 19-18 over det danske 1. divisjonslaget Ringsted i en kamp som ble mye jevnere enn den kunne blitt.

18.08.2019

– At vi fikk en seier var godt for jentene. Det er viktig for selvtilliten. Selv om det ikke har noen betydning, har det det likevel, sier Larvik-trener Lars Wallin Andresen til larvikhk.no.

– Vi startet helt fantastisk bakover, vi var tilbake slik vi spilte mot Kina. Vi gjorde jobben vi skal, sto sammen og snappet innspill. Da fikk vi masse kontra og ankomst, som vi dessverre hadde alt for dårlig uttelling på. Utover i omgangen ble vi ikke disiplinerte nok og gjorde endringer i forsvar. Det må vi jobbe med, for da rant målene inn bakover, sier han.

Treneren så også at det var en gjenganger hele helgen at jentene brente for mange klare sjanser, spesielt i ankomst og kontra. Det er også noe man må jobbe videre med.

Ringsted tapte for Haslum og Follo i sine to første kamper i turneringen og var i likhet med Larvik på jakt etter helgens første seier.

– Vi fikk korrigert forsvarsspillet i 2. omgang, men da spilte vi ikke så bra i angrep. Det meste foregikk i midten, men Anette Sundfær var strålende. Det var bra timing på det hun gjorde, sier han.

Til uka blir det ny kamp på torsdag, mot Pors. Dette er Larviks kamper før seriestart

– Jeg har i helgen fått gode svar på en del ting og ser hva som er bra og dårlig. Vi må ha mer bredde i angrep, ha mer is i magen og jobbe mer med overtallsspill. Alt i alt har det vært en fin helg, konkluderer han.

Larvik–Ringsted 19-18 (11-10). Follo cup.