– Klarte å utnytte ankomst og kontra – Larvik

– Klarte å utnytte ankomst og kontra

Det startet jevnt i treningskampen mot Pors i Vestsidahallen, men Larvik-jentene fikk testet tempoet i kontra og vant 36-22.

Pors–Larvik 22-36 (11-14)

– Vi falt litt i deres tempo i starten, men etter hvert klarte vi å utnytte ankomst og kontra – og det er det vi skal være gode på. Det var veldig betryggende å se at vi fikk til det i dag, sa Alma Hasanić Grizović etter kampen.

Neste uke venter en kamp mot Kina før NM-kampen mot Hokksund markerer starten på de obligatoriske kampene for det nye Larvik-laget.

– Det er ikke alltid lett å spille når motstanderen drar ned tempoet veldig. Det blir vanskelig å få tempoet opp, men jeg synes vi klarte å holde det veldig godt i dag. Vi fikk også til langpasningene og ankomsten. Det er viktig, sier Larvik-målvakten.

Larvik-jentene fikk trampeklapp mot slutten av kampen av de alltid støttende supporterne på tribunen.

Kampen gikk mot gamle lagvenninner for tre av de nye Larvik-jentene, Anette Sundfær, Thea Bakås og Vilde Bakås. Samtidig var Guro Ramberg, Sofie Løwe og Victoria Solli Berg opptatt med J18-kamp.

Tonje Roth Berglie spilte for første gang i sesongoppkjøringen, startet kampen og spilte 12 minutter. Hun fikk spurtet og scoret litt og synes det kjentes fint ut å være i gang igjen, men merket også at det fortsatt er et stykke igjen til hun er tilbake for fullt.