Tine Stange opererer menisken – Larvik
Tine Stange. Foto: Svein André Svendsen

Tine Stange opererer menisken

Foto: Svein André Svendsen

Tine Stange er fortsatt i fødselspermisjon til starten av oktober. Det har aldri vært meningen at hun skulle være klar til sesongstart. Etter seriestart opererer hun kneet.

– Menisken i det høyre kneet må fikses. Legen må ta en vurdering etter operasjonen før han kan anbefale noe om fremtiden. Foreløpig vet jeg ikke noe mer selv, sier Tine Stange til larvikhk.no.

Hun har visst at kneet har vært dårlig, derfor har hun også kun kontrakt ut desember.

– Jeg har visst at jeg uansett må gjennom en rehabiliteringsperiode, fordi kneet ikke var bra før jeg ble gravid. Jeg synes ikke det er noe poeng å skrive lengre kontrakt før jeg vet hvordan ståa er. Jeg har trent bra, men kneet må fikses.

– Totalpakka blir avgjørende for meg, helsa må gå foran og jeg har to barn som krever oppfølging. Det viktigste for meg er at kneet blir bra. Jeg håper det tåler håndballspill, men har ikke hatt fokus på det nå, sier hun.

Tobarnsmoren forteller at hun blir frista hver gang hun ser håndball og ønsker å komme tilbake.

– Det hadde vært fint å kunne avslutte når jeg selv vil det og ikke fordi jeg må fordi kroppen ikke tåler belastningen. Jeg har operert korsbåndet og menisken i det høyre kneet to ganger tidligere, forteller hun.