Skaffet seg luke og dro fra Skrim – Larvik

Skaffet seg luke og dro fra Skrim

Larvik Håndballklubb startet med seier 28-22 over Skrim når de nå skal spille tre kamper på 12 dager.

Etter at kampen hadde vært jevn til ti minutter ut i 2. omgang, skaffet hjemmelaget seg en luke som til slutt ble på åtte mål (26-18) og kunne dermed sikre seieren mot slutten av kampen.

– Det er veldig bra at vi skaffer oss en luke og klarer å dra fra i 2. omgang. Vi merket at de ble litt slitne og da kunne vi gå opp i åtte måls ledelse. Jeg er glad for at vi klarte å holde dem litt på avstand, sa kampens toppscorer Elinore Johansson.

Det var seks minutter igjen av kampen da Larvik ledet med åtte mål. Totalt scoret Larviks toppscorer sju mål mot Skrim.

– Jeg føler at vi klarte å gjøre det vi hadde avtalt, noe vi egentlig gjorde i store perioder i 1. omgang. Vi gikk litt tilbake til syndene våre, men så rettet vi det opp i 2. omgang. De ble slitne og vi klarte å holde trykket oppe. Så enkelt er det – å gjøre det vi ble enig om, sier Alma Hasanić Grizović, som ble kåret til banens beste spiller.

Volda tapte for første gang denne sesongen, hjemme for Rælingen. Flint og Fjellhammer vant og dermed er det tre lag på 10 poeng etter seks kamper. Ålgård vant også, og er sammen med Larvik på 8 poeng.

Larvik og Skrim møttes også forrige sesong. Skrim var nyopprykket og ble nummer 11 i eliteserien og rykket ned igjen. Tidligere rykket klubben opp til eliteserien både i 2014 og 2018. Denne sesongen har de én seier på de seks første kampene og ligger nest nederst på tabellen.

Allerede søndag er det ny kamp for Larvik, borte mot Haslum.

Larvik–Skrim 28-22 (14-14) 1. divisjon.
Mål Larvik: Elinore Johansson 7, Anette Sundfær 5, Julianne Drevland Bjørnøe 3, Guro Ramberg 3, Mie Sando 2, Thea Bakås 2, Tiril Günther Merg 2 (1), Trine Bronsta 2 (1), Thina Helene Kolås Øyesvold 1, Sofie Løwe 1.