Dro fra i løpet av fem minutter etter pause – Larvik

Dro fra i løpet av fem minutter etter pause

Larvik Håndballklubb vant bortekampen mot nyopprykkede Haslum 29-22 etter en god periode midt i 2. omgang.

I løpet av fem minutter frem til midten av 2. omgang scoret Larvik fem mål uten at hjemmelaget reduserte. Fra 16-16 etter ni minutter sto det plutselig 16-21 på tavla i Nadderud Arena da kvarteret ble rundet av 2. omgang.

Den avstanden holdt seg helt til sluttminuttene, der Larvik plusset på ytterlige to mål, slik at det ble seier med sju mål til slutt! Gjestene sto igjen med hele fire seksmålsscorere da oppgjøret var over – både Mie Sando, Elinore Johansson, Tiril Merg og Guro Ramberg. Sistnevnte ble tatt ut til samling og kamper med juniorlandslaget i uka som gikk.

Mie Sando ble kåret til banens beste spiller mot klubben hun rykket opp med i våres.

Haslum–Larvik 22-29 (12-13). 1. divisjon.
Mål Larvik: Mie Sando 6, Elinore Johansson 6, Tiril Günther Merg 6, Guro Ramberg 6, Trine Bronsta 3 (2), Vilde Bakås 2.