Bli Larvik-venn med lavterskel støttepakke – Larvik

Bli Larvik-venn med lavterskel støttepakke

Elinore Johansson (t.v.) og Alma Hasanić Grizović.

Larvik Håndballklubb lanserer et nytt, fast innslag: Larvik-venn. Det er et initiativ for å øke inntektene i klubben.

Det er en lavterskel sponsor-/støttepakke til 10 000 kroner. Man får to sesongkort, et foredrag med Gro og Anja i Bølgen 3. desember og tilgang til noen minglekvelder med spillerne. Det forteller nestleder i Larvik-styret, Jonas Borvik Knutsen.

– På minglekveldene kan sponsorer og bidragsytere bli bedre kjent med jentene, men det er også for at jentene skal bli bedre kjent med ildsjelene som støtter klubben, sier han.

– Vi tror dette kan være en mulighet for de som enten ikke kan eller ønsker å sponse klubben med større summer, men håper at det kan selges en gang i året. På denne måten kan flere føle at de bidrar med en sum som kanskje ikke er avskrekkende for alle, men som monner for klubben.

Ønsker du å bidra med én gang? Mail jonasborvik@larvikhk.no

Knutsen er nøye med å påpeke at dette ikke er en redningsaksjon og forteller at dette er for å bygge grunnmuren i klubben enda sterkere og bedre. Det vil være en viktig inntektskilde for satsingen fremover. Larvik-pakka slo i sin tid an veldig godt og nå tror klubben det er mer positivt ladet å selge Larvik-venn. Det er viktig når man nå bygger klubben stein for stein.

– Jentene skal også ut og selge pakker. Spillerne er ikke heltidslønnet i klubben, så de får en del av summen for den ekstra innsatsen de gjør. De får betalt for den jobben, og det kan være fint for bedriftene å vite at de ikke bare støtter klubben, men også jentene direkte, understreker han.

– Vi håper familie og venner ser på det som interessant og bedrifter synes dette er et bra initiativ. Det viser at vi tenker på spillerne også, ikke bare på at alt skal inn til klubben, sier Knutsen.

Søndag 10. november kl. 16.00 spiller Larvik hjemmekamp mot Grane i Boligmappa Arena Larvik.