Larvik HK-Grane Arendal – Larvik

Larvik HK-Grane Arendal

Larvik HK hadde før dagens kamp 10 poeng, mens Grane Arendal hadde hentet 4 poeng. Men de første 10 min kunne man ikke se forskjell på lagene. 5-5 var stillingen.  Så steppet Larvikjentene opp intensiteten bakover, noe som resulterte i en del flotte kontramål. 9-2 vinner jentene den neste perioden på 12 min. 14-7 stod det på tavlen, og mange tenkte nok at kampen allerede her var kjørt. Men med en god periode for bortelaget, klarte de å redusere forspranget ned til kun tre mål bak til pause (15-12).

Etter en god pauseprat var jentene tilbake til det gode forsvarsspillet. 15-12 ble til 20-12 og resten av kampen ble en transportetappe, hvor alle jentene på laget fikk spilletid. Ekstra moro med debut i seriespill for 18 åringen Anniken Gurmark. Alma Hasanic Grizovic stod med en redningsprosent tett opp mot 50 %, så hun fortsatte det gode spillet fra Haslumkampen. Mens Guro Ramberg var virkelig «on fire» i dag, 7 mål og fikk prisen som banens beste.

Neste seriekamp er borte mot Rælingen neste søndag, som virkelig har skrudd opp poengfangsten den siste tiden – det blir et spennende møte!
Husk neste hjemmekamp mot Flint Tønsberg søndag 8. desember kl 16.

Larvik HK-Grane Arendal 29-22 (15-12).
Mål Larvik: Mie Sophie Sando 6, Lena Løwe 1, Elinore Johansson 1, Tiril Merg 5, Anette Sundfær 3, Julianne Drevland Bjørnøe 2, Sofie Løwe 2, Guro Ramberg 7, Trine Bronsta 1