Guro Ramberg debuterte i kamp for juniorjentene – Larvik

Guro Ramberg debuterte i kamp for juniorjentene

Guro Ramberg byttet ut Larvik-logoen med flagget på brystet da hun spilte sine første landskamper for juniorjentene i Ungarn i helgen.

Det ble seier i to av tre kamper og nettkjenning i landslagsdrakta for Halse-jenta i ungarske Siófok.

– Det har vært en bra treningsuke, hvor jeg har fått matchet meg med mange gode utøvere. Dette var min første kampsamling og det gjorde det litt ekstra gøy å møte andre gode på min alder fra andre land, forteller 18-åringen.

Juniorjentene tapte åpningskampen for Danmark i firenasjonersturneringen. Det ble imidlertid stigning i programmet og seier både over Romania, der Guro Ramberg scoret to av målene, og Ungarn i den siste kampen.

– Jentene på LK00 er veldig inkluderende og snille, så det har vært en bra uke både treningsmessig og sosialt. Ekstra gøy var det å slå både Romania og Ungarn i kampene, selv om vi gikk på et surt tap for Danmark, synes Ramberg.

Larviks fysioterapeut Jørgen Eia Bringedal har samme jobb for juniorjentene og var derfor på den norske benken under turneringen.