Konkurranse mellom trenerne på vei til bortekamp – Larvik

Konkurranse mellom trenerne på vei til bortekamp

Serien nærmer seg snart halvspilt. Den siste måneden har vi hentet 8/8 mulige poeng, sist fra snuoperasjonen borte mot Rælingen.

Til bortekampene kjører vi som regel felles buss med både spillere og supportere. Da oppstår det gjerne tid til sosialt. På vei til kamp mot Rælingen forrige helg, ble det gjennomført en konkurranse mellom trenerne Lars og Are og altmuligmann Espen. De fikk utdelt et babybilde av hver spiller i troppen. Den som klarte å gjenkjenne flest spillere blant bildene, var vinneren. Resultatet var jevnt, bare to poeng skilte 1. plass fra sisteplass. Are stakk til slutt av med seieren. Seiersmetoden var preget av logisk tenkning. Blant annet koblet han babybildet til venstrehendte Thina basert på at hun holdt skjeen i venstre hånd. Til tross for god innsats, endte Lars nederst på pallen. Kanskje var det høy luftfuktighet i bussen og dugg på brillene som var avgjørende for det marginale tapet.

Etter fire strake seiere, har vi to uker kampfri før hjemmekamp mot Flint. Hvordan frihelgene benyttes blant noen av spillerne, kan du lese her:

Mie: «Denne helgen har jeg tilbrakt mye tid med venner og familie, trent og slappet av. Fredag avsluttet jeg en seks uker lang praksisperiode med skolen. Feiret med å trene og ta en tur på Farris Bad med søsteren min, etterfulgt av den obligatoriske fredagstacoen hos pappa. Lørdag formiddag trente jeg og var en tur hos farmor og farfar. På kvelden var det julebord med videregående-venninner fra Sandefjord. Det ble en rolig søndag, lader opp til ny uke med eksamen.»

Julianne: «Denne helgen har jeg trent en god del styrke, og fått igjen litt energi. Jeg har vært en del med venner som jeg ellers ser veldig lite. Det har vært veldig koselig. Neste helg reiser jeg til London med Herman (kjæreste). Der skal vi shoppe julegaver og se på fotballkamp. Gleder meg masse!»

Elinore: «Denna fria helgen tog jag flyget hem till Sverige. Har haft mycket planerat men det har varit morsomme ting. Träffat många vänninor og även umgåtts mye med familjen. Även om jag var trött då jag kom tillbaka till Larvik så var jag ändå fylld med ny energi inför en ny uka. Åker såklart inte hem varje frihelg. Då gillar jag att gå på tur, shoppa, umgås med vänner eller ibland jobbar jag på Farris Bad eller tränar.»

Sofie: «Denne helgen har jeg trent, vært med venner og familie. Det var deilig med en kampfri helg før avreise til Kristiansand og spill i Lerøyserien med rekruttlaget til helgen. Kampene spilles lørdag formiddag mot Randesund og Fredrikstad. Det blir gøy å matche seg mot jenter på egen alder og dra på tur med lagvenninner fra J18.»