Larvik på tilskuertoppen foran Flint-møtet – Larvik

Larvik på tilskuertoppen foran Flint-møtet

Snart halvveis i sesongen har Larvik trukket klart flest tilskuere i snitt på sine kamper i 1. divisjon. Nå håper klubben at gratiskampen skal gi sesongbeste i toppkampen mot Flint.

På Larviks hjemmekamper har det i snitt vært 472 tilskuere i de fem kampene hittil. Totalt hjemme og borte har 344 tilskuere i snitt sett Larviks kamper – også det mest i divisjonen.

Det blir gratis inngang for alle i Boligmappa Arena Larvik søndag 8. desember kl. 16.00. Det er siste hjemmekamp i år når topplaget Flint kommer på besøk.

– De er de største favorittene til å rykke opp og har imponert helt siden Skjærgårdslekene. Det blir en tøff batalje og jeg tror det kan bli jevnt og tøft. Jeg synes vi blir bedre og bedre, spesielt bakover, sier Larvik-trener Lars Wallin Andresen til larvikhk.no.

Han føler at Larvik har like god bredde som Flint og spillere som kan komme inn og gjøre en forskjell i kamp. Han og jentene gleder seg veldig til kampen. Han tror det kan bli få mål, med det han beskriver som de to beste forsvarslagene i divisjonen og gode keepere på begge lag.

– Det er viktig at vi er på fra start, for Flint gjør få tekniske feil. Vi håper på god stemning i hallen og håpe vi får støtte fra tribunen. Det er ikke noe krise om vi taper, men vi ønsker selvfølgelig ikke det. Vi jobber videre med vårt og jeg synes vi har hatt en veldig god sesong så langt. Vi har ennå ikke spilt på vårt beste, sier Andresen.

Tonje Larsens klubb ble nummer 6 i 1. divisjon forrige sesong. Klubben rykket ned til 2. divisjon i 2017, men rykket rett opp igjen. Nå ligger klubben best an blant 1. divisjonslagene i kampen om å rykke opp til eliteserien neste sesong.