Tusen takk for all støtte! – Larvik

Tusen takk for all støtte!

Det er et av disse bildene vi har blitt mest vant med høsten 2019. Ni seirer skal vi så absolutt ikke klage over. At vi ligger på direkte opprykksplass er imponerende, hvem skulle ha trudd det, der man stod i juni måned. 

37 jenter fra 1. div.-laget, 2. div.-laget og J18 møtte oss den 4. juni. Nye Larvik HK var blitt samlet. Noen rutinerte med eliteserieerfaring, andre med god erfaring fra 2. div., men mest av alt mange som ikke hadde prøvd seg på det nivået før. Hvordan skulle dette gå? 

Litt rotete kan vi vel si at oppstarten var, noen spillere inne på trening her og noen nye inn der. Men vi jobbet ganske hardt for å sette tidlig en god stamme på det som etterhvert skulle bli laget som gjør det så godt i 1. div. akkurat nå. 

En fantastisk treningsleir i Viborg gjorde godt for gruppa. Den første kampen for veldig mange i Larvik HK-drakt endte i seier. Selv om det kun var en treningskamp, kunne vi merke at det betydde litt. 

Seriespillet kom utrolig fort, vi hadde 2,5 måned på å spille inn et helt nytt lag sammen. 18 nye spillere skulle vi få til å funke sammen på best mulig måte. 

Første seriekampen mot Volda endte i tap foran over 800 tilskuere, jeg var redd det kunne ødelegge interessen rundt disse jentene. De fortjener så mye støtte, alle jentene jobber full tid eller studerer på full tid, samtidig som de trener utrolig mye. Det står respekt av det. 

Seiern over Ålgård i runde 2 smakte enormt godt. De første poengene var i boks. Så et par seiere til, før den fryktelige svake kampen mot Fjellhammer kom. Deretter har vi så og si hevet oss hver eneste kamp. Ja, det svinger voldsomt ute på banen, men vi er i utvikling og da vil prestasjonene gå litt opp og ned. Vi har fått satt et strålende forsvar, så jobben fremover er å ta det videre frem i banen. Da skal vi bli vonde å slå i 2020. 

Larvik HK valgte å satse på en relativt uerfaren trener på dette nivået, nemlig meg. Det skal klubben ha, at de turde det. Jeg er i utvikling hver eneste trening og kamp. Elsker å lære av folk med mere erfaring/kompentanse. Og så vet jeg at jeg kan komme med mitt også. Det har funket ganske så ålreit så langt.

Og mye bedre skal det bli.

Vi gleder oss enormt til fortsettelsen i 2020. Så får vi se hvordan sesongen vil ende etter siste seriekamp mot Førde 22. mars. 

Tusen takk for all støtte så langt i 2019.

Så håper jeg å se akkurat deg i Boligmappa Arena Larvik 5. januar mot Ålgård.

Ønsker alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år!

Mvh 
Lars Wallin Andresen
TrenerLarvik HK