Skulle unngå unødvendig stress, men det ble kaos! – Larvik

Skulle unngå unødvendig stress, men det ble kaos!

Første del av sesongen ble avsluttet med opphold på spahotell mellom kampen mot Førde søndag og Volda onsdag. I tillegg til kampene, inneholdt turen trening, avslapning, god mat og godt humør.

Selv om turen var ment for å unngå unødvendig stress i forbindelse med reising, ble den kaotisk for noen. Søndag morgen 07:30 dro en trøtt gjeng av gårde med buss til Gardemoen. Lite visste vi at Thina fremdeles var i drømmeland i sin egen seng på Halsen, og at hun ikke skulle våkne opp før bussen nærmet seg Drammen. Til tross for en stressende start på dagen, rakk hun heldigvis flyet. Så heldig var hun likevel ikke, da hun måtte finne seg i å betale årets største bot for forsentkomming.

Det var ikke bare Thina som bidro til botkassa i løpet av Vestlandsturen. Botsjefene, Lena og Helene, sørget for å innføre en regel om bøter til alle som ble tatt i tilfeldigkontroll på flyplassen. Denne regelen skulle vise seg å tjene botkassa godt. Totalt sju spillere/ledere ble tatt ut til kontroll, inkludert (ulykkesfugl) Thina.

Søndag formiddag ankom vi til slutt vinterkledde Førde og spa-hotellet. Selv om spaet var ment til avslapning, utnyttet noen bassengområdet til konkurranser og lek isteden. Det ble for eksempel gjennomført brytekamp i par, der den ene i paret satt på skuldrene til den andre.

En fornøyd gjeng entret lunsjen på hotellet etter utløp for lekenhet i bassenget. Den gode følelsen ble overskygget av en pinlighet da det kort tid etter ble oppdaget store overvåkningsskjermer av bassenget. Det gikk opp for dem at brytekampene antakelig hadde vært underholdning for alle som befant seg i resepsjonen.

Etter et fint opphold i Førde, skulle vi dra videre for å spille bortekamp mot Volda. Mange var fascinerte over den norske naturen som møtte oss gjennom bussturen. Vi var omringet av hvite fjelltopper og innsjøer. Det var enkelt å gjette hvem i gruppa som var oppvokst i Sverige, og ikke i Norge. Svenske Elinore brifet med kameraet som en typisk turist.

Etter seieren i kampen mot Volda, bar det hjemover til juleferie. 3. juledag møtes vi igjen for forberedelser til neste halvår. Til tross for at ferien da er over, tar ikke jula helt slutt for de eldste. De hadde flest seiere sammenlagt i smashball på oppvarming forrige halvår, noe som belønnes med julestrømpe fra de yngste.