Klar til dyst igjen etter en liten juleferie – Larvik

Klar til dyst igjen etter en liten juleferie

Larvik blåste Volda av banen i siste kamp før årsskiftet. Etter en liten juleferie er laget klare til dyst når Ålgård kommer til Larvik søndag.

Playmaker Trine Bronsta ønsker å ta med seg spillet fra 1. omgangen i treningskampen mot Gjerpen rett før nyttår, være tydelige på avtaler og tydelige med hverandre i forsvar.

– Vi må sette taklingene og forsvaret fra starten av. Vi må fortsette med den holdningen vi hadde mot Gjerpen. Vi skal opp et par hakk derfra og vise at hjemmebanen er vår, det er ikke bare bare å komme til Larvik. Det skal vises både i kroppsspråk og det vi gjør fra starten av, sier hun.

Gjestene fra Jæren rykket opp fra 2. divisjon i 2018 og ble nummer 9 i 1. divisjon forrige sesong. Etter halvspilt sesong ligger de midt på tabellen, kun to poeng bak 4. plass etter å ha vunnet og tapt like mange kamper.

– De er et vanskelig lag å spille mot. Det er et lag som aldri gir seg, scorer mye mål og har flere gode spillere. Det blir tøft, men jeg har trua på at vi kan ta dem søndag. De har blitt bedre på ting, men det har vi også. Vi skal jobbe med oss selv og fortsette å ta nye steg, sier hun.

Alle Larvik-spillerne fikk prøve seg mot Gjerpen og stemningen i laget et bra.

– Vi synes det er gøy at det er kamp igjen. Vi har ikke hatt så lang pause, men nok til at vi savner kampsituasjonen. Det var en god trening lørdag, og vi tar med oss den følelsen inn i kampen.