Skuddene satt mot Fjellhammer – Larvik

Skuddene satt mot Fjellhammer

Det ble tidlig klart at Fjellhammer ikke ble noen målestokk for Larvik-jentene. Skuddene satt denne gang som perler på en snor til storseier 37-26.

– Jeg synes vi spilte overbevisende i begge omganger. I 1. omgang satte vi alle baller. Det var hovedforskjellen fra forrige kamp. Da hadde vi alt for mange skuddbom. I dag løp vi etter fra start og prøvde å få en luke tidlig, sier en meget fornøyd banens beste, Mie Sophie Sando til larvikhk.no etter kampen.

Hun var like fornøyd med at Larvik-jentene holdt trykket oppe i 2×30 minutter.

– Fjellhammer hadde presset på seg i dag. De måtte vinne for å henge med, men vi ønsker jo å ligge på toppen lengst mulig. Vi spilte ikke så dårlig mot Fjellhammer sist, men da satte vi ikke skuddene våre. Det gjorde vi i dag, og når de bommer på sine i tillegg til at de ikke klarer å spille seg til så gode sjanser, da blir det mange måls differanse i favør oss, sier hun.

Mot slutten fikk Larvik-trener brukt alle spillerne.

– Vi trenger å ha i gang alle, vi kan få skader og det er mange kamper igjen av sesongen. Jo flere som er komfortable med å stå på banen jo bedre er det. De gjør det bra også, sier Sando.

Fjellhammer er et av tre lag som før denne runden lå fem poeng bak Larvik og er topp fem i divisjonen. Flint vant sin kamp over Charlottenlund og Rælingen vant i Førde. Larvik topper dermed fortsatt og avstanden ned til tredjeplass holder seg på fem poeng.

Larvik–Fjellhammer 37-26 (21-12). 1. divisjon.
Mål Larvik:
Mie Sando 8, Tiril Günther Merg 7, Tonje Roth Berglie 6, Anette Sundfær 4, Trine Bronsta 4, Elinore Johansson 3, Guro Ramberg 3 (1), Lena Løwe 1, Thea Bakås 1.

Trine Bronsta
Tiril Günther Merg
Mie Sophie Sando