Seier på gamle trakter – Larvik

Seier på gamle trakter

Trine Bronsta og Tiril Merg vant 31-22 med Larvik da de var tilbake på gamle trakter i Kongsberghallen mot Skrim lørdag.

Skrim fikk toppscoreren Siren Hals skadet i torsdags-tapet for Fyllingen, men satset likevel stort foran kampen mot Larvik, som de hadde kalt «Slaget om Lågendalen». Forrige møte mellom lagene i Kongsberghallen endte som kjent med klubbens eneste seier over Larvik.

Men selv om Skrim hadde byttet ut maskotene ved innløping med voksne spillere fra amerikansk fotball og sluppet inn publikum gratis, hjalp det ikke mot Larvik denne gang.

Siden forrige sesong har Trine Bronsta og Tiril Merg byttet ut Skrims blå drakt med Larviks hvite og har bidratt til at Larvik topper tabellen.

Skrim ledet riktignok 2-0, men etter til minutter sto det 2-6 på tavla i Kongsberghallen. Til pause ledet Larvik med fem mål og til slutt ble det seier 31-22 i Kongsberghallen. Mie Sando ble kåret til banens beste spiller.

– Det var gøy å være tilbake, alltid gøy når man går av med seier. Det var litt spesielt, men veldig deilig. Vi startet litt rotete og gjorde mange feil. Vi responderte godt på det som ble sagt i timeouten og etter pause kjørte vi fra dem i begynnelsen av omgangen, sa Trine Bronsta, som synes to poeng var helt nydelig.

Både Skrim og Larvik spilte i eliteserien forrige sesong. Begge lag ser ut til å gjøre oppholdet i 1. divisjon kortest mulig, men i hver sin ende av tabellen. Mens Larvik topper tabellen fem runder før slutt og sikter mot opprykk, ser det ut til at Skrim går mot nedrykk for andre sesong på rad.

Skrim–Larvik 22-31 (11-16). 1. divisjon.
Mål Larvik:
Mie Sando 7, Guro Ramberg 6, Tiril Günther Merg 4, Tonje Roth Berglie 4, Lena Løwe 2, Elinore Johansson 2, Anette Sundfær 2, Vilde Bakås 1, Trine Bronsta 1.