Bli bedre kjent med Larvik-spillerne i splitter ny podcast – Larvik

Bli bedre kjent med Larvik-spillerne i splitter ny podcast

Larvik-jentene stormer mot eliteserien. Nå kan du stille spørsmål og bli enda bedre kjent med spillerne i klubbens splitter nye podcast!

– På Instagram legger vi ut hvem som skal være gjester i neste episode, og så kan folk stille spørsmål, forteller podcast-sjefene Trine Bronsta og Alma Hasanić Grizović til larvikhk.no.

Etter sist helgs kamper har Larvik to poeng ned til Flint og er sikret en plassering blant topp tre. De to beste rykker direkte opp og treeren spiller kvalifisering.

Det gjenstår fire kamper av sesongen, men synes du ikke at du har blitt godt nok kjent med Hanna, Helen, Mie, Lena, Vilde, Thea, Elinore, Tiril, Anette, Julianne, Thina, Alma, Sofie, Guro, Tine, Trine, Tonje og Victoria? Da har du muligheten til å treffe flere av dem i podcasten.

Det blir lagt ut link både på Instagram og Facebook når en ny episode er tilgjengelig, og det går an å søke den opp på Spotify.

Her kan du høre på Larvik-jentenes podcast!

Først ute var programlederne Trine Bronsta og Alma Hasanić Grizović i en liten intro, mens gjester i første program er Mie Sophie Sando og Lena Løwe.

Den episoden er planlagt tirsdag eller onsdag til uka.

– Vi satser på å holde på ut sesongen i første omgang, så får vi se hvordan podcasten blir tatt imot, sier Trine Bronsta, som har begynt på kontoret i Larvik HK, der Alma fra tidligere er kontorsjef. Bronsta bytter ut jobben som leder i idrettsfritidsordningen i Glassverket og blir markedskoordinator i Larvik HK fra 1. mars.

Hun har allerede overlappet litt og det tok ikke lang tid før idéen kom.

– Det hadde vært sykt kult å lage en podcast, sa jeg til Alma. Vi snakket litt om hvordan vi kan få publikum og sponsorer til å bli bedre kjent med oss. Det er ikke alle som ser på Larvik nå som kjenner alle spillerne eller vet godt hvem de er. Derfor prøver vi oss med en podcast med episoder på 20-25 minutter.

– Vi håper å få til å legge ut en episode i uka, men vi får ta det litt innimellom, forteller Trine Bronsta, som er den som sørger for den tekniske biten og er intervjuer, mens Alma kommer med innspill og idéer.

– Alma er for glad i å prate, så vi måtte gi henne en begrenset rolle, spøker Trine.

– Trine er veldig flink til å prate og er behagelig å høre på, kontrer Alma.

På bildet er Trine Bronsta (t.v.) og Alma Hasanić Grizović nærmest kamera under innspilling av podcasten med Lena Løwe (t.v. i bakgrunnen) og Mie Sophie Sando.