Gode opplevelser og kreativitet – Larvik

Gode opplevelser og kreativitet

Den siste perioden har vært preget av gode opplevelser og kreativitet både på og utenfor banen.

På hjemmebane har flyverpasninger og trickskudd blitt mottatt godt av publikum. Forrige helg handlet det imidlertid om å være kreativ i en helt annen setting. Trine Bronsta inviterte til en sosial sammenkomst der maleferdighetene ble utfordret. Resultatene ser du på bildet under.

Til tross for at det fremdeles gjenstår flere spennende kamper og sosiale settinger denne sesongen, kan vi trekke frem noen høydepunkter så langt. Hvilke hendelser som spesielt har markert seg for enkelte spillere, kan du lese her:

Trine Bronsta: Det har vært mange gode øyeblikk denne sesongen som jeg kunne trukket frem. Men et jeg syns var ekstra digg var kampen vi spilte hjemme i Boligmappa Arena Larvik, mot Fjellhammer. Vi fikk virkelig vist oss fra en bedre side enn sist oppgjør mot dem, og det var flyt i alt vi gjorde! Deilig å kunne vise hjemmepublikum hva vi er gode for, samtidig som det var en viktig kamp poengmessig om vi ønsket å være med i toppen. Utenfor banen var turen til Danmark en veldig fin start på ny sesong. Det var mye håndball, god stemning utenfor og man ble godt kjent med hverandre. Morsomme konkurranser og hyggelig middager sammen med en bra gjeng!

Guro Ramberg: Mine høydepunkter denne sesongen på banen må nok ha vært da vi slo Flint på hjemmebane med ett mål. Vi visste det ville bli en tøff kamp, men vi kjempet på som et lag. Det ble en litt rotete kamp, men de to poengene der smakte godt. Et annet høydepunkt på banen må være bortekampen mot Rælingen. Vi startet bra de første minuttene, men så lot vi Rælingen dra litt fra. Men fy søren for et lag vi var i 2. omgang. Vi hentet opp ledelsen og slik vi spilte da, er slik jeg vil fremstille min klubb. Vi spilte helt rått sammen som et lag, og hadde med et fantastisk publikum som heiet på oss. All ære til dem også for opphentingen.

Anette Sundfær: Et av høydepunktene denne sesongen er bortekampen mot Volda. Vi spilte første seriekamp mot dem, hvor vi tapte med to mål. Men på bortekampen visste alle at det kom til å bli en tøff match. Vi var revansjelystne, både etter tapet i åpningskampen, men også etter den elendige kampen vi spilte mot Førde tre dager tidligere. Vi var helt rå i forsvar, gode i angrep, hadde flinke keepere og en fantastisk benk. Den tenningen og revansjelysten vi hadde på den kampen var helt rått. Et annet høydepunkt fra denne sesongen er Danmark-turen vi hadde i oppstartsfasen. Først vil jeg bare si at vi har en helt fantastisk dugnadsgjeng bak oss, som sponset turen. Den turen bygde grunnmuren på samholdet vi har i dag. Vi hadde flere kamper, masse treninger og mye sosialt gøy. En god start på en morsom sesong!

Alma Hasanić Grizović: Høydepunktet på banen i år er definitivt det at vi har prestert så bra i 1. divisjon, og at vi ligger an til opprykk. Det største høydepunktet vil være om vi rykker opp, noe jeg tror vi gjør. Det er to kamper jeg synes var ekstra gøy å vinne og det var hjemmekampen mot Flint, hvor vi vant med ett mål. Og Volda-kampen, den var så sykt deilig, for da presterte vi og vant som et lag, hvor alle fikk spille og vi gjorde en kjempekamp. Og ikke minst at vi gamle vant i oppvarmingsleken smash! Hvor det til jul ble premiert med julestrømpe til oss eldre og hvor jeg gleder meg til påskeegg snart. Men best av alt, det vi som lag har fått til i år.