Tine Stange tilbake på banen! – Larvik
Tine Stange. Foto: Svein André Svendsen

Tine Stange tilbake på banen!

Gode nyheter fra Larvik Håndballklubbs nummer 17! Tine Stange melder at hun er klar for spill igjen!

Tine Stange har spilt like mange sesonger i Larvik som tallet bak på drakta, men hittil denne sesongen har hun ikke vært på banen. Før nå! Etter fødselspermisjon og kneoperasjon er hun klar for å entre banen.

– Vi har blitt enig om at jeg skal være med på sluttinnspurten i 1. divisjon. Det synes jeg er veldig gøy selv. Nå har jeg vært med på noen håndballtreninger og kneet responderer bra. At klubben vil ha med meg i sluttinnspurten er veldig hyggelig, sier comeback kid Tine Stange.

33-åringen har spilt 420 kamper for Larvik og scoret 892 mål, men har ikke spilt kamp for Larvik siden 10. mars 2018.

Hun skryter av gjengen som har gjort en knallinnsats hittil. Nå håper hun å kunne bidra med trygghet og støtte. For noen av Larvik-spillerne er det den første viktige kampen de har spilt.

– Det blir kult å kunne være med dem på det og jeg er spent på hvordan det blir, sier hun.

Sportslig leder Jonas Borvik Knutsen forteller at de venter med veien videre til etter sesongen.

– Hun skal være med i de tre siste kampene denne sesongen. Så tar vi det derfra. Det er ingen forpliktelser eller forventninger fra noens hold utover det, men vi håper at det kommer til å fungere bra og at hun ser at dette har jeg både kropp og tid til, slik at hun også kan være med neste sesong i det som forhåpentlig blir eliteserien. Hun har kommet mer og mer i håndballform og jeg tror hun kommer til å bidra godt, både med rutine og fysikk i de siste kampene, sier Knutsen.