Fjordkraft – Larvik
Foto: Svein Andre Svendsen

Fjordkraft

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor.

I samarbeid med Kirkens Bymisjon har Fjordkraft laget en litt utradisjonell vri på påskenøttene. Hver dag i påsken kan du vinne en Bose Sound Link Micro trådløs høyttaler, samtidig som Fjordkraft gir en pengegave til Kirkens Bymisjon. Klikk deg inn på linken og bli med!

Vi må holde sammen!

Det er viktig å være en god støttespiller for hverandre, og spesielt i de vanskelige tidene vi er inne i.

Vi i Larvik Håndballklubb er så heldige å ha sponsorer og samarbeidspartnere som har vært med oss i mot- og medgang. Tiden vi går inn i er utfordrende for mange, og vi ønsker derfor at vi sammen tar vare på hverandre, ved å løfte hverandre opp.

Vi oppfordrer lokalsamfunnet til å bidra og hjelpe våre samarbeidspartnere til å holde hjulene i gang. Dere vil derfor se innlegg/artikler hvor vi vil presentere ulike tiltak de gjør nå i unntakstilstanden og hvilke tjenester de tilbyr.

Ta deg tid til å lese og støtt opp om klubben, samarbeidspartnerne våre og lokalsamfunnet! 

«Larvik HK er takknemlig for å ha trofaste sponsorer som har støttet klubben gjennom mange år. Det å ha forutsigbarhet i planleggingen gir oss trygghet og gode vekstvilkår. Det å kunne bistå hverandre og støtte hverandre i medgang og motgang er viktig – vi setter stor pris på støtten vi har får fra våre sponsorer, uten den hadde vi ikke kunnet delta i den øverste divisjonen. Vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong sammen med alle våre støttespillere.»

Styreleder Marion Eriksen Wold