iFokus – Larvik

iFokus

iFokus AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Larvik kommune. Under iFokus-paraplyen finner du iFokus, iVekst, Global Learning Larvik og Sammen for livet.

Vi jobber mot målet om at flere skal få en bedre fremtid gjennom å legge til rette for at flest mulig skal komme tilbake i arbeidslivet, finne sin første jobb eller starte på/fullføre utdanning.

Vi jobber etter prinsippet «arbeid først», men dersom ikke arbeid blir et alternativ skal vi sammen skape gode løsninger for den enkelte. Vi tilbyr også karriereveiledning, jobbhelsetjenester og sykefraværsoppfølging.

Under corona-situasjonen er våre kontorer stengt, men alle våre ansatte jobber fra hjemmekontor, og er tilgjengelige via mobil og e-post. Vårt sentralbord er også betjent i denne perioden. Det nås på telefon 33165810.

iFokus
Facebook www.facebook.com/ifokusas
Instagram @ifokusas
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/3211271
• Vi tilbyr gratis webinar til våre jobbsøkere og til alle som ønsker å være med.
• Vi tilbyr «Den gode samtalen» for deg som er usikker på jobbfremtiden.
• Vi kan bistå med CV og søknadsskriving.
• Vi oppfordrer alle til å finne styrkene sine på www.denstorestyrkejakten.no

Det er viktig å være en god støttespiller

Vi i Larvik Håndballklubb er så heldige å ha sponsorer og samarbeidspartnere som har vært med oss i mot- og medgang. Tiden vi går inn i er utfordrende for mange, og vi ønsker derfor at vi sammen tar vare på hverandre, ved å løfte hverandre opp.

Vi oppfordrer lokalsamfunnet til å bidra og hjelpe våre samarbeidspartnere til å holde hjulene i gang. Vi vil presentere ulike tiltak de gjør nå i unntakstilstanden og hvilke tjenester de tilbyr.

Ta deg tid til å lese og støtt opp om klubben, samarbeidspartnerne våre og lokalsamfunnet!