Trener utendørs i grupper – Larvik
Helene Voss Sanner (t.v.) og Thea Bakås trener utendørs. Foto: Svein André Svendsen

Trener utendørs i grupper

Larvik Håndballklubb forbereder seg på neste sesong, men foreløpig gjør coronapandemien at treningen ser veldig annerledes ut enn vanlig!

Direktør Bjørn Guldvog i Helsedirektoratet sa til VG tirsdag at det er veldig vanskelig å spå hvordan coronasituasjonen utvikler seg, men at det er veldig optimistisk å tenke at man kan åpne opp alt av kontaktidrett i sommer.

Spillerne i Larvik Håndballklubb forholder seg til reglene om at man i det offentlige rom skal holde mer enn én meters avstand til andre, og når vi er ute skal vi ikke være i grupper på mer enn fem personer.

Derfor har de samlet seg i grupper på 3–5 personer som trener hver for seg til ulike tider og ukedager.

Onsdag var Lena Løwe, Helene Voss Sanner og Thea Bakås samlet til trening. I tillegg til treningen var de veldig ivrig etter å få pratet med de andre igjen. Det gikk igjen i alle gruppene.

– Det er veldig deilig å kunne møte noen av lagvenninnene igjen. Vi får litt lagfølelse på denne måten. Vi blir litt isolert når vi bare er hjemme. Det viktigste er å få trent godt nok, men dette er mye bedre enn å trene helt alene. Vi vet at det er en foreløpig situasjon. Det blir ikke helt som før, men en bra reserveløsning, synes Helene Voss Sanner.