Lena Løwe blir ikke med neste sesong – Larvik
Lena Løwe. Foto: Svein André Svendsen

Lena Løwe blir ikke med neste sesong

Lena Løwe blir ikke med opp i eliteserien. Larviks #4 har fått lite spilletid denne sesongen.

– Det var veldig gøy at laget klarte det målet vi hadde, men det har vært en utfordrende sesong for meg. Det blir mye trening og jobbing og så får man ikke det resultatet man har lyst til personlig. Men så tenker jeg at håndball er en lagsport og det er riktig at de som gjør det best får spille, sier bakspilleren.

Kvelde-jenta kom tilbake til en tredje sesong i Larvik-drakta, og blir nå stående med 58 kamper og 31 scoringer for klubben.

– Det har vært en bra sesong. Det var fint å komme tilbake, jeg føler en tilhørighet her og trives i Larvik-drakta. Det er her jeg har vokst opp og det er ikke mange som får sjansen til å spille her to ganger. Jeg har vært heldig og synes det har vært gøy å komme tilbake og få vist meg frem igjen, sier 23-åringen.

Hun skryter veldig av lagvenninnene, som er utrolig gode til å støtte hverandre.

– Miljøet blant jentene har vært helt utrolig. Vi har hatt det så greit, det har betydd veldig mye. Det har vært en så fin gjeng som har støttet meg og motivert meg hele veien. Selv om det er en lagidrett og kamp om plassen føler jeg at jeg har hatt dem i ryggen hele tiden. Alle har hatt full forståelse for det og vil hverandres beste.

Nå har hun lyst til å studere litt, og søker på flere ting. I tillegg blir det nok håndball på et eller annet nivå.

– Jeg må finne igjen håndballgleden. Nå skal jeg trene det jeg har lyst til, kanskje jeg skal prøve hvordan det er å være mosjonist, sier hun.