Åpner i Molde – første hjemmekamp 5. september – Larvik
Foto: Svein André Svendsen

Åpner i Molde – første hjemmekamp 5. september

Larvik Håndballklubb åpner og avslutter på bortebane kommende sesong. Første hjemmekamp blir lørdag 5. september mot Storhamar.

Før vi kommer så langt er det seriestart onsdag 2. september mot Molde når Larvik returnerer til eliteserien.

Molde i første kamp byr på gjensyn med fire tidligere Larvik-navn, trener Tor Odvar Moen og spillerne Mari Molid, Hege Løken og Mathilde Rivas-Toft.

– Det skal bli utrolig moro å få møte Tor Odvar Moens Molde i første seriekamp. Jeg har stor tro på at Molde vil få en god sesong i år under hans ledelse, sier Larvik-trener Lars Wallin Andresen.

– I Molde blir ikke dette så mye mer enn en vanlig håndballkamp for meg. Det ville trolig vært litt annerledes om det var omvendt. Det kommer kanskje noen andre følelser når jeg skal til Larvik, sier Tor Odvar Moen til Romsdals Budstikke.

NB! Norges Håndballforbund presiserer at seriestart i henhold til terminlisten forutsetter at full trening kan starte primo august, og at det tillates kamper (uten at spillere må i karantene). En utsatt seriestart kan medføre endringer i kampdatoer og spillemodeller for serie, NM og sluttspill.

Første hjemmekamp er terminfestet til lørdag 5. september kl. 18.00.

På motsatt banehalvdel i Larviks hjemmebane, som har skiftet navn fra Boligmappa Arena Larvik til Jotron Arena foran neste sesong, skal forrige sesongs serietoer stå: Storhamar. Hamar-klubben trenes nå av Kenneth Gabrielsen.

– Storhamar i første hjemmekamp blir også en meget tøff oppgave, men vi har absolutt ingenting å tape de første to kampene. Vi skal bare kjøre på, sier Andresen, som gleder seg til håndballen starter opp igjen for fullt.

– Det er bare å glede seg til sesongstart, så skal vi jobbe utrolig godt for å være klare til starten av september, sier han.

I tredje seriekamp kommer bortemøtet mot Vestfold-nabo Flint. Møtet i Tønsberg mellom de nyopprykkede lagene ble som kjent ikke noe av da corona-pandemien inntraff mot slutten av denne sesongen.

Neste sesong blir det 24 seriekamper, ettersom Rælingen og Sola av samme grunn aldri spilte kvalifiseringskamp og begge lag fikk plass i eliteserien.

Larvik møter Tertnes i andre hjemmekamp, men når lagene møtes i Bergen på nyåret vil det ikke bli i Haukelandshallen, men i splitter nye Arena Nord.

Klikk på denne setningen for å se hele terminlisten for Rema 1000-ligaen kvinner sesongen 2020/21. Utvalgte kamper bli sendt på TV 2 Sport 2 og TV 2 Sumo, øvrige kamper streames på direktesport.no.

Siste hjemmekamp er lagt til 24. mars, mot Aker. Deretter avsluttes seriespillet palmesøndag med bortekamp mot Rælingen – klubben som mange vil huske var motstander da opprykket ble sikret i våres.

Seieren som sikret comebacket til eliteserien var en fantastisk gave i klubbens jubileumsår. Søndag fyller Larvik Håndballklubb 30 år!