Utvikler ledere – Larvik

Utvikler ledere

Ordtilhandling er med videre som sponsor for Larvik Håndballklubb foran neste sesong.

Firmaet utvikler ledere som skaper resultater i samspill med sine medarbeidere og holder kurs på Farris Bad. Lederprogrammet går over ti måneder og har ca. 30 deltakere. Det er delt opp i seks moduler à to dager.

Innføring av Ordtilhandling-filosofien og workshops med gruppeoppgaver basert på dette og erfaringer fra egen bedrift. Diskusjon i gruppene og i plenum. Aktiviteter der vi bruker fasiliteter på og utenfor Farris Bad.

Utvikling i lederprogrammet skjer i dynamiske prosesser i samspill med andre ledere fra store og mellomstore bedrifter samt offentlige virksomheter. Ulike aktiviteter på hver samling og oppfølging mellom samlingene er inkludert. Gjesteforelesere er toppledere fra næringslivet og gjester fra toppidretten.

Opphavsmannen til Ordtilhandling, Hans Trygve Kristiansen, har i en årrekke jobbet tett med noen av våre mest suksessrike idrettsutøvere og næringslivsledere. Som elitetrener på skøyter og tilknyttet Olympiatoppen, var han en av hovedpersonene bak «det norske idrettseventyret» på 1990-tallet. Siden da har han også ledet utviklingsprosesser i flere av landets største virksomheter.

– Vår grunnfilosofi er at all ledelse og alle virksomheter kan utvikles med tydelige mål, konkrete treningsmål og en god kultur. Gjennom interne prosesser og ledelsesprogrammet kommer vi raskt i inngrep med den enkelte leder i en helhetlig og strategisk sammenheng som gavner både lederen og virksomheten. Og vi er alltid tett på, hele veien, sier han.

Med seg har han blant annet Stian Karlsen er utdannet ved BI, Norges Markedhøyskole, Sivilmarkedsførerstudiet. Som gründer, leder og forretningsutvikler i JCP Nordic i over 20 år, har han vært med på å utvikle JCP til å bli et av Nordens største og ledende kommunikasjonshus med sterkt fokus på prestasjonskultur og utvikling av medarbeidere. I tillegg har han også i disse årene jobbet som rådgiver innen markedskommunikasjon, ledelse og bedriftsutvikling.