JobZone er med videre som sponsor for Larvik Håndballklubb foran neste sesong.

JobZone har veldig sansen for måten Larvik har bygget kultur, nedenfra og opp.

– Det å ha klart å lage en kultur som vi som sponsor ser utenfra, dere har omsatt ord til handling. På første forsøk er det stang inn, og opprykk. Veldig bra sportslig opptreden. – Jeg gir dere karakter 10. Det er inspirerende å se de forsterkede sidene, at dere roser hverandre både på trening og i kamp, sier Øyvind Løkken i JobZone.

– Hvorfor velger dere å sponse Larvik HK?

– Nettverket vi får ut av å være en del av sponsorfamilien, de relasjonene vi klarer å skape med sponsorene er helt klart årsak nummer én. I tillegg til at det er hyggelig å kunne se på håndball i «egen stue».

– Hvilke forventinger har dere til kommende sesong?

– At klubben får til noen gode samlinger med spennende innhold som gjør at alle sponsorene deltar. At samhold i sponsorfamilien blir så sterkt at det blir naturlig å benytte tjenester av hverandre og hjelpe hverandre lokalt. Samtidig som det blir veldig spennende å se dere i eliteserien mot de andre lagene, sier han.

På bildet er Alma Hasanic Grizovic fra Larvik HK og Øyvind Løkken i JobZone.