Har sans for måten Larvik HK har bygget kultur – Larvik

Har sans for måten Larvik HK har bygget kultur

JobZone er med videre som sponsor for Larvik Håndballklubb foran neste sesong.

JobZone har veldig sansen for måten Larvik har bygget kultur, nedenfra og opp.

– Det å ha klart å lage en kultur som vi som sponsor ser utenfra, dere har omsatt ord til handling. På første forsøk er det stang inn, og opprykk. Veldig bra sportslig opptreden. – Jeg gir dere karakter 10. Det er inspirerende å se de forsterkede sidene, at dere roser hverandre både på trening og i kamp, sier Øyvind Løkken i JobZone.

– Hvorfor velger dere å sponse Larvik HK?

– Nettverket vi får ut av å være en del av sponsorfamilien, de relasjonene vi klarer å skape med sponsorene er helt klart årsak nummer én. I tillegg til at det er hyggelig å kunne se på håndball i «egen stue».

– Hvilke forventinger har dere til kommende sesong?

– At klubben får til noen gode samlinger med spennende innhold som gjør at alle sponsorene deltar. At samhold i sponsorfamilien blir så sterkt at det blir naturlig å benytte tjenester av hverandre og hjelpe hverandre lokalt. Samtidig som det blir veldig spennende å se dere i eliteserien mot de andre lagene, sier han.

På bildet er Alma Hasanic Grizovic fra Larvik HK og Øyvind Løkken i JobZone.