Ønsker å bli assosiert med entusiasmen og vinnerkulturen – Larvik

Ønsker å bli assosiert med entusiasmen og vinnerkulturen

Canon er med videre som sponsor for Larvik Håndballklubb foran neste sesong.

– Vi gleder oss til å ta fatt på en ny sesong sammen med dere i Larvik Håndballklubb. Vi i Canon er veldig imponert over siste sesong både sportslig og økonomisk. At det skulle bli opprykk allerede ved første forsøk er bare imponerende, sier avdelingsleder for Canon i Larvik, Vidar Bjerke Olsen.

–  Når administrasjonen i tillegg leverer et kjemperesultat økonomisk er det bare å gratulere hele klubben. Nå er det bare bygge videre på det solide fundamentet som er lagt, sier han videre.

– Hvorfor velger dere å sponse Larvik HK?

– Canon ønsker å være en bidragsyter og være en stolt sponsor for Larviks stolthet gjennom mange år. Vi ønsker å bli assosiert med entusiasmen og vinnerkulturen som ligger i klubben. Samtidig håper vi at sponsor-poolen øker slik at vi kan «gjøre mer business» blant sponsorene.

– Hvilke forventinger har dere til kommende sesong?

– Vi håper at Larvik Håndballklubb kan etablere seg i REMA 1000-ligaen samt fortsette den flotte økonomiske trenden, slik at vi etter hvert kan få Larvik HK opp igjen på toppen av norsk/europeisk håndball, hvor VI hører hjemme.