Slik blir sesongoppkjøringen – Larvik
Tuva Muffetangen (t.v.), Hanna Åhlén og Maja Furu Sæteren klar for sesongens første trening. Foto: Svein André Svendsen

Slik blir sesongoppkjøringen

Mandag var Larvik Håndballklubb samlet igjen etter ferien til første trening. Oppkjøringen til sesongen er i gang!

Dagen startet med fysiske tester. Deretter hadde laget et møte, der sportslig leder Jonas Borvik Knutsen gikk gjennom retningslinjene for fysisk trening. I løpet av ferien har det blitt tillatt for elitehåndballen å trene vanlig, med fysisk kontakt.

På møtet snakket laget om sesongen som har vært og hvilke forventninger de har til hverandre i sesongen som kommer. Etter møtet var det duket for første trening.

Frem mot seriestart blir det flere treningskamper, der det er lov til å ha publikum. Til den første treningskampen mot Gjerpen er ikke retningslinjene helt ferdig, men deretter blir det åpnet for at publikum i et begrenset omfang skal kunne komme på treningskampene.

– Så lenge det er begrensning på antall tilskuere vil vi prioritere de som har sesongkort, sier Borvik.

Slik er treningskampene fremover planlagt:
Gjerpen (hjemme) 30. juli.
Aker (borte) 6. august.
Fredrikstad (hjemme) 11. august.
Flint (hjemme) 16. august.
Rælingen cup i Marikollhallen 22.–23. august. Lørdag: 1330 Larvik–Storhamar, 1715 Rælingen–Larvik. Søndag: 1715 Larvik–Follo.

Seriespillet begynner borte mot Molde 2. september og første hjemmekamp er mot Storhamar lørdag 5. september. Her er alle Larviks kamper denne sesongen.

På bildet øverst er f.v. Tuva Muffetangen, Hanna Åhlén og Maja Furu Sæteren klar for sesongens første trening.

Foto: Svein André Svendsen

Endring! I den opprinnelige artikkelen var det feil dato for Flint-kampen og det manglet kampoppsett i Rælingen Cup. Dette ble endret og lagt til 26.07.2020 kl. 12.53.