Jobbet godt med Hanna Åhlén i forsvar – Larvik
Sofie Løwe. Foto: Svein André Svendsen

Jobbet godt med Hanna Åhlén i forsvar

Sofie Løwe fikk skryt av treneren for sitt innhopp i treningskampen mot Flint søndag. Larvik tapte kampen 21-24 (9-11).

– Jeg satt lenge før jeg kom inn, men jeg sitter og følger spillet og ser hva som lønner seg å gjøre når jeg kommer inn. I dag gikk det litt stakkato, og da er det lett å se hva vi gjør feil. Jeg ønsket å få satt meg og andre i gode situasjoner og det synes jeg gikk bra, sier Sofie Løwe.

Larvik kom bakpå i målprotokollen, men hentet inn tre kjappe mål like før pause.

– Kampen er veldig surrete, spesielt fra vår side. I dag var det mye som ikke satt, som vi må jobbe videre med. Det er mange slurvete tekniske feil som vi kan få bort, oppsummerer hun.

Hun roste flere av de hun satt på benken med. – Vi sitter og analyserer kampen så vi skal kunne sette oss i gode situasjoner når vi kommer inn, både Maja Sæteren som kom inn med meg og Tuva Muffetangen. Det hjelper veldig at vi sitter og snakker om kampen hele tiden, sier hun.

– Hanna Åhlén gjorde en god jobb sammen med meg i forsvar. Vi løste det helt greit, men det er mer vi kan jobbe med. Samspillet med henne fungerte veldig fint. Vi må bli vant til å stå med hverandre. Det er blant annet det vi bruker disse treningskampene til.

Nå er det drøyt to uker til seriestart. Neste helg er det Rælingen Cup, med møter med Storhamar, Rælingen og Follo.

– Jeg håper vi får en god treningsuke og deretter tre gode kamper der inne, sier Larviks nummer 13.