Rantala tilbake i trenerteamet – Larvik
Lene Rantala og Are Ruud. Foto: Svein André Svendsen

Rantala tilbake i trenerteamet

Pressemelding Larvik HK
Lene Rantala er tilbake i trenerteamet for Larvik Håndballklubb.

For ett år siden sto Larvik HK i klubbens største krise gjennom tidene. Kun noen få mennesker var klare til å brette opp ermene og gå all in for klubben i sitt hjerte. Lars Wallin Andresen var en av disse da han påtok seg ansvar som hovedtrener.

– Jeg er stolt over å ha fått denne muligheten, og at vi fikk så stor suksess den sesongen. Vi nådde alle våre målsetninger, som ble kronet med gull og direkte opprykk til Eliteserien, sier Lars Wallin Andresen.

– For å ta steget fullt ut i Eliteserien ser jeg imidlertid at det kreves noe mer erfaring på høyeste nivå, sier han.

Klubben har ønsket å få Lene Rantala tilbake i trenerteamet, og er svært glade for at det har lykkes. Are Ruud vil gå inn som hovedtrener og Lene Rantala som assistenttrener.

– Vi er svært stolte av alt vi har fått til på alle plan forrige sesong og gleder oss til å ta steget tilbake til Eliteserien, sier styreleder Marion E. Wold.

– Vi er veldige glade for at Lars fortsatt blir med videre i klubben, blant annet i rollen som koordinator mot samarbeidsklubbene i byen. Han vil også få en viktig rolle inn mot rekruttlaget (Jenter 18) og 2. divisjonslaget, sier hun.

– Jeg er veldig glad for at Lene nå er tilbake i trenerteamet. Jeg ønsker Are, Lene og jentene masse lykke til, sier Lars Wallin Andresen.