Forventer masse power! – Larvik

Forventer masse power!

Onsdag 2. september er Larvik Håndballklubb tilbake i eliteserien når de tar turen til Molde.

– Det blir veldig gøy å endelig komme i gang med serien, sier Larviks lagkaptein Alma Hasanić Grizović.

Om forventningene til kampen sier hun:

– Vi kommer til å gjøre det vi blir enige om som lag. Jeg forventer masse power og vinnervilje og håper på en spennende kamp! Heia Larvik!

Flere lag har allerede vært i aksjon i Rema 1000-ligaen, mens også Molde serieåpner onsdag. Romsdalsaget byr på møte tidligere Larvik-trener Tor Odvar Moen, pluss de tidligere Larvik-spillerne Hege Løken, Mathilde Rivas-Toft og Emilie Christensen.

Kampen kan du se på TV 2 Sport 2 fra kl. 1900. Kampstart er kl. 19.15.

PS! Ingen av lagene som rykket ned fra eliteserien forrige sesong skal spille i 1. divisjon denne sesongen. Larvik og Rælingen rykket rett opp igjen, mens Skrim endte nederst og rykket i utgangspunktet videre ned til 2. divisjon, men i ettertid har klubben lagt ned elitelaget.