Går for borteseier i viktig lokaloppgjør – Larvik
Foto: Svein André Svendsen

Går for borteseier i viktig lokaloppgjør

Tonje Roth Berglie og Larvik-jentene har målsettingen klar foran Vestfold-derbyet mot Flint: – Vi går for to poeng! 

– Jeg tror kampen blir spennende! Vi gleder oss veldig til Vestfold-derby. Vi er godt forberedt og det har sett bra ut på trening denne uka. Det blir forhåpentligvis en bra håndballkamp med seier til bortelaget! Vi har litt å revansjere fra en mindre god treningskamp mot dem, samtidig som det er viktig at vi slo de med ett mål den eneste gangen vi møtte de i serien i fjor, og det overtaket tar vi med oss, forteller den raske kantspilleren.

Begge lag jakter sesongens første poeng. Hvor viktig blir det å vinne? 

– Hver kamp er viktig for oss, så det er selvfølgelig viktig å vinne søndag. Samtidig er det en lang sesong og jeg er sikker på at vi kommer til å bli bedre og bedre utover i sesongen, så dette blir gøy!

Flint rykket opp igjen etter seks sesonger utenfor det beste selskap. Klubben var helt nede i 2. divisjon i 2017/18, men ledet av Tonje Larsen rykket klubben rett opp igjen. Denne sesong blir klubbens femte i eliteserien. Zarko Pejovic har overtatt som trener. Assistent-trener er tidligere Larvik-spiller Marianne Iversen.

Flint har også tidligere Larvik-spiller Mari Finstad Bergum i laget. Gjøvik-jenta var klubbens suverene toppscorer forrige sesong.

Etter to seriekamper er Larvik på 10. plass på tabellen, Flint er på 13. plass.

Kampen spilles søndag 13. september kl. 1800 i Slagenhallen. Kampen sendes på direktesport.no.